Detail služeb

Ochrana osobních údajů

Abyste měli klidné spaní, vypracujeme pro Vaši společnost dokumenty nezbytné podle GDPR, sepíšeme smlouvy se zpracovateli a nastavíme vztahy mezi správci osobních údajů.

Informace o zpracování osobních údajů

Provedeme Vás i Vaše zákazníky džunglí GDPR. Podle platných nařízení o ochraně osobních údajů máte povinnost informovat své zákazníky o tom, jaké informace a za jakým účelem o nich zpracováváte, případně komu je předáváte a po jakou dobu je uchováváte. Projdeme společně všechny procesy, které se týkají Vašich zákazníků, a připravíme srozumitelné informace o zpracování osobních údajů v souladu s GDPR a povahou Vašeho podnikání.

To potřebuji

od 4 490,-

Smlouva o zpracování osobních údajů

Hladký průběh spolupráce díky jasně nastaveným pravidlům. Ať už jste marketingová agentura, účetní společnost, nebo naopak tyto služby využíváte, bez smlouvy o zpracování osobních údajů se zkrátka neobejdete. Smlouva, která kryje Vaše záda před Úřadem pro ochranu osobních údajů a nastaví pravidla ochrany os. údajů s protistranou. Připravíme ji tak, aby vyhovovala povaze Vaší spolupráce a způsobu zpracování údajů.

To potřebuji

od 5 490,-

Balanční test

Dva v jednom. Pro Vás jednoduchý návod, jak správně provádět zpracování údajů, pro Úřad pro ochranu osobních údajů nezbytný dokument. Pokud zpracováváte osobní údaje na základě tzv. oprávněného zájmu, např. pořizujete kamerové záznamy, balanční test je nepostradatelnou součástí Vaší činnosti. Jde v podstatě o posouzení, zda nad Vaším oprávněným zájmem nepřevažují zájmy či práva osob nebo subjektů, jejichž údaje zpracováváte. Balanční test Vám vyhotovíme na základě analýzy informací o Vašich zájmech a požadavcích na ochranu z pohledu zpracovávaných údajů.

To potřebuji

od 5 990,-

Pošlete nám zprávu